Om Jens

Jeg flyttede til København fra Nordjylland som 23-årig, hvor jeg begyndte at læse finansiering og regnskab på CBS, mens jeg havde et fuldtidsarbejde hos en fondsmægler. Jeg har været selvstændig siden ungdomsårene og har handlet flere virksomheder de seneste par år.

Mit firma bygger bl.a. boliger i Sofia på Balkan, hvor jeg også nyder at rejse til. Jeg har arbejdet for flere af de største investeringsselskaber i ind- og udland herunder GLG Partners og Nykredit.

Jeg har rejst og undervist universitetsstuderende i Ukraine og Hviderusland. Det var virkelig en oplevelse at se, hvordan de kæmper for deres unge demokratier.

Som forretningsmand ved jeg, at Københavns Kommune kan drives og forvaltes bedre end den gør i dag – derfor stiller jeg op til Borgerrepræsentationen.

Min hverdag

Jeg svømmer flere gange om ugen i Øbro-Hallen, og jeg kan godt lide at løbe en tur omkring søerne. Min kæreste Helle og jeg har abonnement til Det Kongelige Teater, som vi begge holder meget af, men vi er lige så ofte også ude at se standup.

Derudover så bruges min fritid med familie og venner. Det er her jeg lader op, og derfor er rammerne for københavnernes fritid vigtig for mig. Som politisk aktiv er jeg desuden også kandidat til Folketinget og fast blogger på Jyllands-Posten.

Det konservative folkeparti © Anno Domini 2019