Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig som besøgende på mit. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række af sådanne informationer. Både til brug for intern statistik og personlige informationer i forbindelse med tilmelding til mit nyhedsbrev eller kampagneteam.

Statistiske oplysninger jeg indsamler:

  • Et unikt id.
  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon.
  • Sider du har besøgt på websitet.
  • Geografisk placering.
  • Hvilke sites der har henvist dig til mit website.

Faktuelle oplysninger jeg indsamler:

  • Dit navn, E-mail og mobilnummer, når du tilmelder dig mit kampagneteam.
  • Din E-mail adresse når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Dit navn og E-mail når du benytter dig af kontaktformen på mit website.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de ting, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Videregivelse af oplysninger til tredjepart

Data om din brug af websitet, hvilket indhold, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Jeg benytter Google Analytics til indsamling og opbevaring af statistisk data. Denne behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i 5 år i henhold til gældende dansk lovgivning, og bliver herefter slettet, når de ikke længere anses for værende nødvendige.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger ved et uheld eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes hænder, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med gældende dansk lovgivning.

Indsigt og klager

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Jeg har om dig. Du kan desuden gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver gemt oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, ikke er korrekte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via kontaktformen på vores website.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du naturligvis mulighed til at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgivelse og rettigheder

Tekster og billeder på dette site er copyrightbeskyttet af Jens Kindberg og Det konservative folkeparti og må ikke kopies eller gengives uden forudgående skriftlig aftale.

Denne website ejes og drives af:
Jens Kindberg

Det konservative folkeparti © Anno Domini 2019